2018. február 24. szombat, Mátyás
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
-2°C
Felhős / 1°C
v / -2°C
h / -5°C
Közélet és Művelődés
Égető Réka | 2017-07-10 07:16:26

A Halak ne szóljon bele mindenbe!

A Szüzeknek a hétvége újabb fellángolást hozhat az életébe.

A Halak ne szóljon bele mindenbe!

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Mérleg jegyében áll együtt a Jupiterrel. Ez akár egy új életszakasz kezdetét is jelezheti! Legyen figyelmes a mai napon, hogy ez a nagy esély ne csússzon ki a kezei közül!

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Mérleg jegyében áll, de a Bika jegyében még ott ragyog a Vénusz. Talán újra kezdheti valamelyik kapcsolatát, vagy nagy biztonsággal egy boldogabb jövő első lépéseit teszi meg.

IKREK (május 21.-június 21.) - Pénzügyi kérdések hozzák döntéskényszerbe: legyen okos. Nagy reményei is beteljesülnek hamarosan, de ahhoz előbb meg kell tanulnia a lemondást. Vigyázzon az egészségére!

RÁK (június 22.-július 22.) - Ha társával túl sokat kell hadakoznia mostanában, akkor talán most van itt az ideje a kimozdulásnak. Már egyetlen távol töltött nap is egészen más megvilágításba hozhatja dolgait.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapasztalataira és mély emberismeretére. Ha lehet, akkor inkább maradjon a háttérben. Az estét már lényegesen jobb hangulatban töltheti.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A hétvége újabb fellángolást hozhat az életébe. Ám ha ön tartós kapcsolatra vágyik, akkor ez túl kevés lesz önnek, ha mégoly romantikus is… Játsszon nyílt lapokkal a szívügyekben!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Nagy a nyomás önön az utóbbi időben, ezért könnyebben felcsattanhat, mint általában. A mai napot ezért áldozza végre a teljes pihenésnek, kikapcsolódásnak.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A mai napon ne akarja túlerőltetni magát. A mozgás fontos, de ha nem veszi figyelembe az általános kondícióját, akkor még sérülés is lehet belőle. Űzze tehát a sportokat is mértékkel!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Most esélyt kap arra, hogy változtasson az életén! Ehhez az első lépés a mélybelső elhatározás… Bármilyen területen is szeretne változást elérni, a csillagok most segítik az útján!

BAK (december 22.- január 20.) - Hajlamos túlreagálni a dolgokat. Talán valamilyen csalódás érte mostanában, de ez még nem jelenti azt, hogy óriási nagy lenne a baj. Ossza meg a bánatát valakivel: egy idősebb barát okos tanácsai megnyugtatják.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Felesleges vitákba bonyolódnia olyanokkal, akikről előre tudja jól, hogy meggyőzhetetlenek. Lassan ön is ráérez, kivel, meddig és miről érdemes beszélgetnie. Legyen bölcs!

HALAK (február 21.- március 20.) - Nem kellene folyton mindenbe beleszólnia. Ön néha olyan dolgokban is hajlamos illetékesnek tartani magát, amihez valójában semmi köze. Jó lenne, ha ma ezt szem előtt tartaná.

Forrás: vaol.hu