2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
2°C
0°C
Felhős / 2°C
h / 0°C
k / -1°C
Gazdaság és Politika
Soós Kata | 2018-01-06 08:30:26

A Gyurcsány vezette DK közleménye

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció a következő közleményt jutatta el szombat reggel szerkesztőségünkbe.

A Gyurcsány vezette DK közleménye

A Demokratikus Koalíció Márki-Zay Péter támogatását kéri minden szavazójától a hódmezővásárhelyi polgármesterválasztáson, hogy történelmi sikert érhessen el a Fidesz uralmának szimbólumává vált Hódmezővásárhelyen.

Személyének alkalmasságát mi sem bizonyítja jobban, mint az a hadjárat, amit a Habony-média indított ellene az elmúlt hetekben. Vásárhelyet megcsapta a változás szele! A bevallottan konzervatív értékrendet képviselő polgármester-jelölt tömegeket döbbenthet rá arra, hogy a Fidesz már rég nem konzervatív, de legfőképpen nem demokratikus párt. Márki-Zay Péter viszont igazi demokrata és méltó kihívója a kormánypárt jelöltjének. Néhány hónappal az országgyűlési választások előtt olyan lavina indulhat el a Lázár uralta vidékről, mely képes maga alá gyűrni a maffiaállamot.

Arra fogjuk buzdítani a DK minden támogatóját, szimpatizánsát, aktivistáját, hogy segítsék Márki-Zay Péter kampányát. Azt kérjük minden demokratától, hogy menjen el szavazni február 25-én, és támogassa Márki-Zay Pétert!

Indítsuk el a lavinát!

Forrás: A Demokratikus Koalíció Csongrád 4. Ovk. elnöksége nevében:

Mucsi Tamás

választókerületi elnök