2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
1°C
Eső / 3°C
cs / 1°C
p / 2°C
Önkormányzatok hírei
Tudósító | 2017-07-04 14:54:41

A fürdőben barátságok is születnek

A Hagymatikumnak köszönhetően településeken, sőt, országhatárokon is átnyúló barátságok születtek. Így például évek óta összejár egy makóiak, mezőhegyesiek és a romániai nagylakiak alkotta társaság. Legutóbb kedden töltötték újból együtt az időt, a makói fürdő nyugdíjas találkozóján.

A fürdőben barátságok is születnek

- Az idei esztendőben négy nyugdíjas találkozót terveztünk, s ez a mostani már a harmadik a sorban - nyilatkozta kedden a Hagymatikumban Lajtosné Papp Noémi. A makói fürdő marketing csoportjának a vezetője hozzátette: most a mulatós zene köré építették fel ezt a rendezvényt. A hagyományokhoz híven a korábbi találkozón megkérdezték a jelenlévőket, milyen stílust szeretnének hallani a következőn, s így esett a választás a mulatósra.

A fürdőben barátságok is születnek

Az étteremben, illetve az előtte lévő teraszon szinte folyamatosan szólt a nóta. Előbb Molnár László zenei válogatását hallgathatták az érdeklődők, majd következett Kocsis Janika. Az idősek számos dalt közösen énekeltek el a fellépővel együtt.

A fürdőben barátságok is születnek

A Hagymatikumnak köszönhetően még barátságok is születtek. - Évekkel ezelőtt megismerkedtem itt egy kellemes társasággal, s azóta havonta több alkalommal is a fürdőben találkozunk - tudtuk meg Zsukán Jarminkától, azaz Éva nénitől. Az idős asszony szlovák származású és a romániai Nagylakról érkezett. Ott nevelte közel négy évtizeden keresztül a gyerekeket, előbb az óvodában, majd az iskolában. - Makói és mezőhegyesi asszonyokkal tartom a kapcsolatot, s általában a Hagymatikumban jövünk össze egy kis közös beszélgetésre, pihenésre - tette hozzá Éva néni.

A fürdőben barátságok is születnek

A vidám kikapcsolódás és az aktív pihenés mellett most is fontos szerepet kapott az egészség megőrzése. Ennek érdekében különféle egészségügyi szűréseket és méréseket végeztek, valamint a vendégek kipróbálhatták a létesítmény ehhez kapcsolódó szolgáltatásait, mint például a masszázst vagy egyéb kezeléseket.

A fürdőben barátságok is születnek

Munkatársunktól. K.