2018. január 21. vasárnap, Ágnes
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
3°C
0°C
Felhős / 3°C
h / 0°C
k / -1°C
Rádió 7 hírei
Soós Kata | 2018-01-10 13:50:47

A fülakupunktúra azonnal hathat

A fülakupunktúra számos betegségre jelenthet gyógyírt. Elég csak néhányszor részt vennünk ilyen kezelésen és egyből érezhetjük a jótékony hatásait. Aki fél a tűtől, annak is van egy jó hírünk, szinte meg se lehet érezni a fülbe szúrt kis szúrásokat. Erről beszélgettünk a Rádió 7 Női magazinjában Fekete Edittel, a Yin-Yang Klinika tulajdonosával.

A fülakupunktúra azonnal hathat

A mai rohanó világunkban óriási probléma a bennünket ér stressz és annak kezelése. Ennek kezelésére kiváló a fülakupunktúra, amivel a fogyás, a dohányzásról való leszoktatás és a stresszmentesség is elősegíthető. Akinek tűfóbiája van, annak mágnesgolyókat helyezünk a fülébe, ez már óvodás kisgyermekeknél is használható – kezdte a műsor elején Fekete Edit.

Fájdalmat is lehet csökkenteni a fülakupunktúrával, sőt a függőségeken is lehet segíteni, ami az alkoholt illetve a dohányzást illeti. A frontérzékenyek is segítséget kaphatnak, ez most nagyon jellemző az elkövetkezendő időjárási viszokoat nézve.

Minden betegség feltárásánál fontos megismerni az adott ember lelki problémáit, személyiségét. Ha valakinél tudjuk a stresszt csökkenteni, akkor könnyebb az egészségén is javítani.

A Yin-Yang Klinika megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Teleki utca 54. szám alatt. Telefonon a 30/4541587-es számon lehet bejelentkezni.

sk