2017. december 16. szombat, Etelka
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
4°C
-0°C
Tiszta / 4°C
v / -0°C
h / -0°C
Rádió 7 hírei
Megyeri József | 2017-03-18 11:24:07

A dobogó legfelső fokain

Vásárhelyi sikerek születtek a Szegeden megrendezett Premier Művészeti Versenyen, amelyre az ország minden tájáról, többek között Békéscsabáról és Budapestről érkeztek tanulók.

A dobogó legfelső fokain

A versenyen részt vett a hódmezővásárhelyi alapítású Dodgem együttes, valamint a szintén vásárhelyi Ancsányi Ivett és Rárósi Emese is. A fiatalok a Sándorfalvi Művészeti Iskolában tanulnak.

A dobogó legfelső fokain

A Dodgem junior zenekari kategóriában első helyezést ért el. Rárósi Emese a junior szólóénekesek között állhatott a dobogó legfelső fokára, míg Ancsányi Ivett a felnőttek között lett ezüstérmes. A lányokat Varga Ágota készítette fel, zongorán Kaszás Kornél kísérte őket.

A dobogó legfelső fokain

A Premiert ötödik alkalommal szervezték meg, a sándorfalvi intézmény tanulói háromszor indultak a megmérettetésen. Kaszás Lászlótól, az iskola vezetőjétől megtudtuk, jelenleg 240 diákot tanítanak.

Az intézmény idén ünnepli a tízéves fennállását. Legnagyobb eseményük minden nyáron a könnyűzenei táboruk, ahová határon túlról is szép számmal érkeznek jelentkezők.

Végül hallgassa meg a Dodgem zenekar szerzeményét:

Tagok: Molnár Aliz - ének, Kaszás Kornél - billentyű, Sipos Barnabás Iván - billentyű, Bencsik Levente - basszusgitár, Branovacki Dániel - dob.

Fotók: Kaszás László és Kaszás-Krupiczer kata

Megyeri József