2018. február 26. hétfő, Edina
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-8°C
-5°C
Tiszta / -8°C
k / -5°C
sze / -5°C
Sport
Szeri Csaba | 2017-03-17 16:44:37

A Dabas-Gyón ellen játszik a HFC

Újra Dabasra utazik a HFC NB III-ban szereplő felnőtt csapata. Major László tanítványai ez alkalommal a Dabas-Gyón gárdájával csaphatnak össze. A felek ősszel emlékezetesen gólgazdag meccset játszottak.

A Dabas-Gyón ellen játszik a HFC

Ősszel 6-1-re verte hazai pályán a Hódmezővásárhelyi FC a Dabas-Gyón csapatát.

Az természetesen kérdés, hogy ez alkalommal is sok gólos meccset játszanak-e a csapatok. A dabasiak legutóbb Szekszárdon jártak ott 3-1-es hazai győzelem született, az elmúlt két meccsén pedig a HFC is rúgott öt gólt – előbb a Pénzügyőrnek hazai pályán, majd az elmúlt fordulóban a Dunaharaszti MTK ellen sikerült 2-1-re nyerni.

Utóbbi meccsen Szabó Dávid szemfüles gólja ért három pontot. A csatár egy a kapus kezéből kipattanó labdára csapott le és szerzett fontos pontokat érő találatot. Szabó a HFC hivatalos oldalán nyilatkozott a soron következő feladatról:

„Pontokért utazunk Dabasra, ezt bátran merem állítani. Azt gondolom felkészültebb csapat vagyunk, valamint jobb játékosok is alkotják a keretünket, ami a sérültjeink visszatérésével még erősebb lett. Úgy tudjuk remek körülmények várnak minket Dabason és minden feltétel adott lesz, hogy szórakoztatóbb és játszhatóbb focit játszhassunk, mint Harasztiban. Véleményem szerint a csapatunk most egyben van az edzéseket jó hangulat jellemzi, remélem ennek egy hétvégi győzelem lesz az eredménye.”

A vásárhelyiek jelenleg a tabella 6. helyén állnak, ugyanakkor mindösszesen 5 pont a hátrányuk a dobogós Pécs mögött.

A Dabas-Gyón elleni csörtét március 18-án, szombaton 15 órától rendezik.

szcs