2018. február 25. vasárnap, Géza
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-5°C
-5°C
Tiszta / -5°C
h / -5°C
k / -5°C
Belföldi Hírek
Szombat Mihály | 2013-02-05 10:25:01

A belsőépítészet aktuális kérdéseiről tartanak szakmai napot BKF-en

Egyetemisták és fiatal belsőépítészek mutathatják be portfólióikat, majd vitathatják meg a szakma aktuális kérdéseit neves szakemberekkel a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola február 14-i Portfolio Kickoff elnevezésű rendezvényén.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) Művészeti Kara és a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kara (PTE PMMIK) február 14-én este első alkalommal rendez a belsőépítészet témájára összpontosító, fiatal pályakezdőknek bemutatkozási, konzultációs és kapcsolatépítési lehetőséget teremtő eseményt - tájékoztatta az MTI-t a főiskola.

A belsőépítészet aktuális kérdéseiről tartanak szakmai napot BKF-en
A BKF Rózsa utcai campusára meghirdetett Portfolio Kickoff szakmai napon a kapcsolódó alapképzésekben részt vevő vagy már diplomázott fiatalok mutatják be egymásnak és mentoraiknak - a BKF és a PTE PMMIK tanárainak - portfólióikat, majd hallgathatják meg azokkal kapcsolatos véleményüket.
Ezt követően az előadók - Kecskés Tibor építész-iparművész, a spontán építészet szakértője, Fortvingler Éva és Bulcsu Tamás építészek, a munkacsoport.net műhely alapítói, Feuertag Ottó, az Europa Design Zrt. alapító-tulajdonosa, valamint Martinkó József szakújságíró, építészeti kritikus - a tárgykultúra, az építészet, az építőművészet és a környezetkultúra aktuális kérdéseit járják körbe, majd az estét kötetlen beszélgetés zárja.
A Portfolio Kickoff szabadon látogatható, az azon való részvétel ingyenes, a portfóliók bemutatása azonban regisztrációhoz kötött.
Bővebb információk a rendezvénnyel kapcsolatban a http://bkf.hu/kickoff honlapon érhetők el.

forrás:MTI