2018. február 21. szerda, Eleonóra
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
1°C
2°C
Eső / 1°C
cs / 2°C
p / 0°C
Közélet és Művelődés
Tudósító | 2017-09-09 09:22:49

A Bakra kacsint Fortuna

A Hold ma estére átlép a Bika jegyébe. Ez az oka annak, hogy ma könnyebben megy a kommunikáció. Ma meg tudunk beszélni egymással régóta feszítő problémákat, világosabban tudjuk kifejezni érzéseinket. De ennél a holdállásnál az élvezetekre is jobban vágyunk - az evés, ivás, a természet… és a társunk közelsége nagyobb örömet okoz.

Kos

Ma felgyorsulnak az események. Ha még egyedülálló, használja ki ezt a napot, menjen szórakozni, mert érdekes ismeretségeket köthet.

Bika

Ma jelentőségteljes események történhetnek. Ne döntsön egyedül! Ha legalább a szeretteihez őszinte, kellemes meglepetés érheti, mert egyszeriben megoldódik szinte minden gondja.

Ikrek

Ma könnyed lesz és érzéki, s ezt nem csak a párja, de mindenki észreveszi. Ne hagyja, hogy a féltékenység megzavarja az idillikus állapotot!

Rák

A párkapcsolatában feszültségek adódhatnak. Ne rúgjon fel mindent, bármennyire is elege van a dolgok szokásos alakulásából… Ne engedjen a heves érzelmeinek, így nem kell majd felesleges köröket futnia.

Oroszlán

Bár egy kellemetlen hírrel indulhat a reggel, a folytatás már sokkal kellemesebbnek ígérkezik. Egy most kezdődő kapcsolat nem csak magas hőfokon indul, de így is marad…

Szűz

Nagyon jó a hangulata, olyannyira, hogy szinte észre sem veszi azokat a kritikus megjegyzéseket, amelyek a háta mögött hangzanak el… Azért legyen résen!

A Bakra kacsint Fortuna

Mérleg

Meglehetősen türelmetlen hangulatban van ma, már a legkisebb akadálytól, zavartól kiborul… Délután pihenjen minél többet, este pedig szórakozzon a barátaival!

Skorpió

Olyan otthoni problémák kerülnek előtérbe, amely megoldása már rég időszerű lett volna, ám pénz, vagy idő hiányában elmaradt… Most kénytelen lesz megfogni a munka végét! A délutánt viszont már kikapcsolódással töltheti.

Nyilas

Ma reggel olyan híreket kaphat, amelyek alaposan felzaklatják, de szerencsére hamar kiderül, hogy az egész ügynek nagyobb a füstje, mint a lángja… A délután már jó hangulatban telik, sőt, akár egy régi álma is teljesülhet!

Bak

Szerencsés lehet ma, egy nagyobb beszerzésen sikerül pénzt spórolnia, de az is lehet, hogy nyer valamit. A szerelmi kapcsolatára viszont a füllentések jellemzőek. Beszélje ki aggodalmait kedvesével.

Vízöntő

Pozitív fejlemények várhatóak a magánéletében, de ne legyen türelmetlen, adjon időt a változásoknak. A családi életét nehezítő konfliktusok is rendeződnek, végre nyugalom van az otthonában. Egy érdekes találkozás új lehetőségeket hozhat el az életébe!

Halak

Bár van néhány konfliktus, amit meg kellene beszélniük a párjával, lehetőleg ne mára időzítse ezek tisztázását. Azzal teszi a legjobbat, ha most inkább az új, közös élményekre koncentrálnak! A pénzügyekkel legyen óvatos, valaki becsaphatja vásárlás közben.

Forrás: astronet.hu