2017. december 18. hétfő, Auguszta
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
-3°C
-1°C
Felhős / -3°C
k / -1°C
sze / -2°C
Önkormányzatok hírei
Megyeri József | 2017-02-14 13:53:35

81 lakást hirdetnek meg

Idén is folytatja az önkormányzati lakások értékesítését Hódmezővásárhely – tudtuk meg Hegedűs Zoltán alpolgármestertől, aki dr. Kószó Péterrel közösen tartott fogadóórát kedden.

Február 14-én ismét fogadóórát tartott Vásárhely két alpolgármestere. Összesen 36-an keresték fel a politikusokat.

81 lakást hirdetnek megDr. Kószó Péter

- Dr. Kószó Pétert szociális ügyekben, míg engem leginkább önkormányzati bérlakásokkal kapcsolatban keresnek fel. Volt olyan kétgyermekes anyuka, aki szeretett volna lakáshoz jutni. Neki azt ígértem, amint megüresedik egy, akkor értesítem és a hivatallal közösen megpróbáljuk megoldani a problémáját – mondta Hegedűs Zoltán.

81 lakást hirdetnek meg
Hegedűs Zoltán

Tavaly a közgyűlés megszavazta, hogy a településen minél több bérlőt tulajdonossá szeretnének tenni. Emiatt elindult az önkormányzati lakások értékesítése. – Sikeres volt a kezdeményezés, összesen 90 millió forint értékben adtunk el lakásokat – fejtette ki az alpolgármester, aki ismertette, hamarosan újabb 81 lakást hirdetnek meg. A városvezetés abban bízik, hogy a családi otthonteremtési kedvezmény segítségével minél többen saját ingatlanra tesznek szert.

81 lakást hirdetnek meg

A fogadóórán volt, aki a devizahitele miatt a nyugdíján felül munkát keres. Neki javaslatot tettek olyan intézményekre, ahová jelentkezhet.

Hegedűs Zoltán és dr. Kószó Péter márciusban fogadja ismét a lakosokat.

81 lakást hirdetnek meg

Megyeri József