2017. november 23. csütörtök, Kelemen
30/267-77-77
62/533-777
Rádió 7
ÉLŐ
14°C
10°C
Tiszta / 14°C
p / 10°C
szo / 9°C
Önkormányzatok hírei
Soós Kata | 2017-11-06 15:05:05

1400 válasz a piaccal kapcsolatos kérdésekre

Összesen 1400-an válaszoltak a hódmezővásárhelyi piaccal kapcsolatos kérdésekre. A válaszadók között negatív és pozitív vélemények is helyet kaptak, a beérkezett válaszokból közgyűlési anyagot is készítenek, melyet a héten vitatnak meg a képviselők.

1400 válasz a piaccal kapcsolatos kérdésekre

Két ütemben indították el a konzultációt a hódmezővásárhelyi piacot érintő kérdésekben. A nagy érdeklődésre való tekintettel az eredetileg tervezett időtartamot meghosszabbították még két héttel, így ennyivel több ideje volt a lakosságnak válaszolni a kérdésekre. A lakóknak pozitív és negatív véleménye is van a piacról, azonban kiugróan negatív vélemény nem érkezett be.

Sokan kifogasolják azt, hogy a biciklivel be lehet hajtani a piac területére, arra is érkezett észrevétel, hogy piaci napokon az áruk nincsenek szektorálva, tehát ruhás napokon is megjelennek zöldségek, vagy gyümölcsök. Több parkoló helyre is szükségük lenne a lakosoknak a válaszok alapján, de többen javasolják, hogy fedjék le az egész piacot. Azt is többen szeretnék, ha dohányzó helyet is kialakítanának. Szeretnék, ha egy nagyobb élelmiszerüzlet is megtalálható lenne a piac területén. - mondta el Fekete Ferenc, képviselő.

A pozitív visszajelzések között van, hogy meg vannak elégedve a személyzettel a helyiek, illetve a tisztasággal is. A nyitva tartással kapcsolatban is érkeztek vélemények, többen szeretnék, ha tovább lenne nyitva a piac.

1400 válasz a piaccal kapcsolatos kérdésekre

A beérkező válaszokból közgyűlési anyagot is készítenek, így pénteken a képviselők megvitatják az esetleges problémákat, és megoldási lehetőségeket.

sk