Három éve telepítettünk Makóra adótornyot, azóta szól teljes biztonsággal ott is a Rádió7.  – mondta Égető Gyula a Rádió7 szerkesztőségvezető-tulajdonosa.

##audio:4693##

Égető Gyula

A szlogenünk: „A vidék Rádiója”! Ennek megfelelően folyamatosan építjük a vidékkel a kapcsolatot. Így került képbe a Hagymatikum is, melynek vezetője megkeresteés felkérte a Rádió 7 szerkesztőségét az Indián nyárban való közreműködésre. Kollégáimmal nagy megtiszteltetésnek vettük a felkerést és örömmel fogadtuk.

El kell mondanom, hogy nagyon fontos a Rádió 7-nek, mint „A vidék Rádiójának”, hogy építse a kapcsolatokat a hallgatókkal is. Az elmúlt 3 évben a makói és környékbeli  hallgatottságunk 40%-al emelkedett.

Hódmezővásárhely, Makó és Kistelek tekintetében a lefedettségen 56,7%-os hallgatottságot értünk el, ami az országban az egyik legjobb eredmény. Ehhez az is kell, hogy folyamatosan tartsuk a kapcsolatot a hallgatókkal.

A Rádió 7 komplett műsort visz a kitelepülésre, ott lesz velünk Bagi Mátyás funkcionális tréner, Zalai Zsolt koktélkészítő,a Makói Majorette Egyesület, Huvkleberry Guys, Kovács Zsigmond (KovZsi) karikaturista, de lesz Vízi Diszkó a Rádió 7 műsorvezetőjével Tóth Péterrel, és csillámtetoválás is a Rádió 7 munkatársaival:  Sipter Veronikával és Égető Rékával.

Égető Gyula és Arany Edina biztosan ott lesznek

A Hagymatikumrendszeresen  megjelenik a Rádió 7- ben, és rendkívül színvonalas programokkal várja az odalátogatókat, mint ahogy ezt most is teszi.   A műsorvezetői és játékmesteri feladatokat Szabó Viktor látja el.

Egész napos programok a football-billiárd – amivel már a szintén Rádió 7 által július hónapban szervezett Summer Street-en is találkozhatott a közönség – az élő csocsó, a kézműves gyermekfoglalkozásokés az élő szumó.

Természetesen a Rádió 7  munkatársaival is találkozhatnak.  Ott lesz: Arany Edina, Égető Réka, Szabó Viktor, Kormos Tamás, Nagy Jenő, Tóth Péter, Sipter Veronika – és természetesen én is elmegyek! – teszi hozzá Égető Gyula, a Rádió7 szerkesztőségvezető-tulajdonosa.