A Fairt-M Ingatlanközvetítő Iroda nagy hangsúlyt fektet a szakmaiságra. A munkatársak folyamatosan képzik magukat, és minden esetben ügyfeleik érdekeit helyezik előtérbe. Hódmezővásárhelyen hárman rendelkeznek emelt szintű vagyonértékelő képesítéssel – közülük ketten is a Fair-M munkatársai: Molnár Attila és Ádók Zoltán. Az emelt szintű vagyonértékelő nem csak lakóingatlanra, de akár bányára, közintézményekre, útra, ad abszurdum akár templomra is tud értékbecslést végezni. Az értékbecslés, vagyonbecslés nagyon komoly feladat, rengeteg szempontot figyelembe kell venni, bonyolult számítási folyamat, amit nem lehet hasraütés-szerűen végezni.

A Fair-M Ingatlaniroda munkatársai valamennyien rendelkeznek ingatlanértékesítő végzettséggel. Sajnos az ingatlanpiac helyzetének javulásával egyre több végzettséggel nem rendelkező ingatlanügynök is megjelent mostanában, akik nagy károkat tudnak okozni az otthont keresőknek vagy ingatlant eladni szándékozóknak. De a Fair-M Iroda munkatársaihoz bizalommal fordulhatunk.

Az elmúlt időszakban többször is előfordult, hogy egy-egy ingatlanra akár két vevő is jelentkezett. Ilyenkor természetesen közülük az lesz a tényleges vásárló, aki magasabb ajánlatot tesz, és érdemes korrekt ajánlatot tenni, nem a minimumot.

A Fair-M honlapján, a www.fair-m.hu oldalon mostanában találhatunk hőkamerás fotókat ingatlanokról. Ezek hasznos képet mutatnak egy-egy ház szigeteléséről. Azonnal tetten érhető, ha valami hiba van. Ez is mutatja, hogy a cégnek mennyire fontos az innováció.

Keressék bizalommal a Fair-M Ingatlanközvetítő Irodát, ha lakást, házat szeretnének venni vagy eladni, esetleg bérelnének vagy bérbe adnának, de természetesen segítenek eligazodni a támogatások és hitelek között. Legyen szó akár energetikai tanúsítványról, tulajdoni lap beszerzéséről, ügyvédi munka elvégzéséről, valamint a legtöbb ingatlan irodával ellentétben egészen a birtokbaadási procedúráig végig viszik egy-egy ingatlan vásárlását/eladását. Tehát attól a pillanattól, hogy felébred bennünk a vágy egy új otthon iránt, egészen addig, míg a kulcsát meg nem kapjuk, fogják a kezünket, és segítenek.

A Fair-M Ingatlanközvetítő Iroda Hódmezővásárhelyen, a Szántó Kovács János utca 98. szám alatt található, Szentesen pedig a Horváth Mihály u. 12/A. szám alatt. Nyitva tartás: 9-17 óráig. Interneten a www.fair-m.hu címen nézhetik meg a kínálatot, itt megtalálják az iroda munkatársainak telefonszámait is, a cég természetesen megtalálható a facebookon is, ahol naprakész információkat találhatunk, illetve ezen a felületen is megtaláljuk az eladó ingatlanokat. A központi vezetékes telefonszámon is érdeklődhetnek: 62/647-105. A Fair-M Ingatlan Iroda munkatársai teljes körű, szakszerű ügyintézéssel, diszkrét, fair szolgáltatásokkal várják Önöket!

Kiskata