A hétzáró ingyenes cross training edzés most is nagy érdeklődésnek örvendett. 5 órára polifoamok díszítették a csarnok parkettjét és indulhatott is az ez alkalommal rendhagyónak is nevezhető cross trainingezés.

Az edzést nem Bagi Mátyás tartotta – a funkcionális tréner elutazott, igaz információnk szerint a testedzéssel ez idő alatt sem fukarkodik -, hanem Maksa Edina fitnesz instruktor lett a helyettese. Edina már korábban is részt vett az ingyenes edzésen, egy alkalommal pedig 20 percen keresztül ő osztogatta a vezényszavakat.

„Már korábban is figyeltük egymás munkásságát és rájöttünk, hogy nagyon egyezik az edzés módszerünk. Én a Hódtóban tartok edzéseket, van egy saját fejlesztésű órám funkcionális edzéssel, saját testsúllyal, valamint egy köredzés, amihez eszközöket is használunk.” – tudtuk meg Edinától.

A vasárnapi edzés ennek fényében hasonló volt a már megszokotthoz, talán néhány sajátos elemmel fűszerezve találta őket az instruktor, aki a hagyományos gyakorlatokba igyekezett egy-egy csavart is belevinni.

Ezt az erőfeszítést pedig gyöngyöző homlokkal honorálták a résztvevők.

szcs