Kos (március 21.-április 20.)
Az adottságai révén sokkal többre is vihetné, ezért ne érje be kevesebbel. Lehet, hogy meglehetősen kényelmes és nyugalmasan telnek a napjai, de valójában nem elégíti ki az, amivel foglalkozik. Ne csak az anyagiakat tartsa szem előtt, hanem a vágyait is. Igyekezzen megvalósítani az álmait és a tehetsége majd hozzásegíti, hogy anyagi téren is sikeres legyen.

Bika (április 21.-május 20.)
Túlzott törekvése miatt nem képes az energiáit uralni és emiatt túlerőlteti magát. Igyekszik nagy hatékonysággal végezni a feladatait, de ennek kimerülés lehet a következménye. A Mars bolygó negatív hatása miatt fejfájás és szapora szívverés vagy akár vérnyomás emelkedés is előfordulhat. Próbáljon meg a lehető legtöbbet pihenni, bár nem lesz könnyű.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Nemcsak magára, hanem másokra is képes figyelni, ezzel osztatlan elismerést vív ki a munkahelyén. Igyekszik mindent megtenni, hogy szimpatikusnak találják, mert tisztában van vele, hogy a feszült munkahelyi légkörben lehetetlen jó teljesítményt nyújtani. Éppen elég feszültségben és stresszben van része a minden napok során, bőven elég azt elviselnie.

Rák (június 22.- július 22.)
Kényelmes természetű, nem szereti, ha sürgetik, mert mindent a saját tempójában szeret megoldani. Most mégis meg kell változtatni a hozzáállását a dolgokhoz, ha nem szeretne elmaradni a feladataival. A munkát túlórázással is bepótolhatja, és a kollégák neheztelését is valahogy megemészti, de a főnöke szigorú pillantását és éles megjegyzéseit már kevésbé.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Tisztában van vele, hogy a harag rossz tanácsadó, mégis hajthatatlan és nem békül. Pedig a szíve mélyén tisztában van vele, hogy nincs igaza, ennek ellenére mégsem enged. Nem veszi észre, hogy a Napnál is világosabb mindenki számára, hogy csak a hiúsága tartja vissza. Inkább törik, de nem hajlik, pedig, ha sokáig így folytatja, akkor rossz vége lesz.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A rengeteg munka és küszködés a karrierjében meghozza gyümölcsét. Senki sem vitathatja el a sikerét, mert idáig is mindent megtett, hogy célba érjen. Kitartása példamutató, és csak azért képes minden nehézség és buktató ellenére feljutni a csúcsra, mert nagyon elszánt. Az út elején a fejébe vette, hogy mit akar elérni, és szerencsére azóta sem tér le róla.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Egy váratlan találkozás mélyen felkavarja, és csak nehezen teszi túl magát rajta. Elsősorban nem szerelmi találkozásról van szó, hanem egy olyan embert sodor a véletlen az útjába, akivel már lezárta a múltat. Mivel a kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes, ezért nem is hiányolták egymás társaságát. Talán most már más szemmel néznek egymásra.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Bár igyekszik megőrizni nyugalmát, ez még sem sikerül. Nehezen képes uralni az érzelmeit, és túlságosan erősen reagál a legkisebb megjegyzésekre is. Jó szándék vezeti, de kéretlenül is tanácsokat osztogat, amit nem mindenki igényel. Függetlenül attól, hogy igaza van, de mivel nem válogatja meg a szavait, így sikerül pár embert magára haragítani.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Elbizonytalanodik, és úgy érzi, hogy bizonyos dolgoknak nem tud eleget tenni, emiatt alábecsüli magát. Nem mer úgy megtenni egy fontos lépést, ahogyan máskor könnyedén megtette. Hiába a baráti biztatás, a félelme, hogy kudarcot vall erősebb. Fontos lenne, hogy bátorságot merítsen, vagy elfogadja a segítő kezet, mert számos jó lehetőségtől eleshet.

Bak (december 22.-január 20.)
Jól indul a napja, vidám és kiegyensúlyozott, és egyesek bármennyire is szeretnék, nem hajlandó felidegesíteni magát. Csak a munkájával törődik, mindent mást kizár és meg sem hallja az epés megjegyzéseket. Mivel sikerült helyre hoznia a magánéletét, úgy dönt, hogy minek kellene felizgatnia magát semmiségeken. Inkább élvezi fogja az életet.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Anyagi jellegű vitába bonyolódhat, amit nem képes gyorsan lezárni. Hiába töri a fejét, nem találja az ideális megoldást. Főleg azért, mert az illető nem képes reálisan látni a helyzetet. Körömszakadtáig ragaszkodik a vélt igazához, így nem tud zöld ágra vergődni vele. Bár egyáltalán nem kenyere, de ha hajthatatlan marad, akkor más lépést kell tennie.

Halak (február 20.-március 20.)
Sem a szeretteinek, sem a környezetében lévőknek nem könnyű kiigazodni a viselkedésén. Nem csak ingerültsége okoz gondot, hanem a makacssága is. Váltig állítja, hogy minden rendben van és nem bántja semmi, de a tények nem ezt mutatják. Így mások, bármennyire is szeretnének segíteni, nem képesek, mert igyekszik teljesen elzárkózni.

Forrás: hirado.hu