Nem csak a repülőjegy megvásárlása, az időpont kiválasztása, vagy a poggyászok megfelelő összeállítása játszhat ebben szerepet, hanem a parkolóhely kiválasztása is. A Budapest Airport tömegközlekedéssel is megközelíthető, de kétségtelen, hogy az autónál nincs kényelmesebb módja a reptérre érkezésnek. A bud.hu többféle lehetőséget kínál azok számára, akik elérhető áron szeretnék a reptéri parkolás kérdését megoldani. Ismerje meg segítségünkkel a repülőtér közvetlen közelében megtalálható parkoló övezeteket!

 

Prémium Parkoló- öt percig ingyenes!

Sokan vannak, akik nem szeretnek a csomagokkal egyetlen percet sem sétálni, és közvetlen a bejáratnál szállnának ki, illetve tennék be csomagjaikat az értük érkező autójába. A Prémium Parkolónak kifejezetten ez az előnye, hiszen ezt akár díjmentesen megtehetik az utasok a terminál bejáratánál. Az ingyenesség abban az esetben lehetséges, ha a zónát a gépjármű öt percen belül elhagyja. Ellenkező esetben a díjak időarányosan emelkednek. A reptér legdrágább parkolójáról van szó a Prémium Parkoló esetében, ezt mindenképpen tartsa szem előtt, ha hosszabb ideig kíván itt várakozni.

 

Terminál Parkoló- korrekt árak és kényelem

Elsősorban a rövid külföldi tartózkodást tervezők szokták a Terminál Parkoló mellett letenni voksukat, mely a bejárattól 25 méterre várja az autóval érkezőket. A 749 parkolóhely mindegyike kényelmes lehetőséget teremt a parkolásra, nem véletlen, hogy annyian választják a mindössze egyperces sétát igénylő lehetőséget. A bud.hu is úgy véli, hogy a korrekt árak a repülőtéri parkolás lehetőségei között keresgélve, akár néhány napos tartózkodás esetében is ideálisnak bizonyulnak.

 

Business Parkoló ingyenes busztranszferrel

Kiemelt biztonságot tesz lehetővé a minibusszal két perc alatt elérhető Business Parkoló, mely 240 férőhellyel igyekszik parkolási lehetőséget biztosítani a kényelmet elsődlegesnek tartó utasok számára. Mind az indulás, mind az érkezés esetében ingyenes a busztranszfer a terminál és a parkoló között, melyre ráadásul várakoznia sem kell. A fizetendő napi egységárak akár hosszabb, több napos külföldi tartózkodás esetében is megfizethetőek.

 

Holiday Plus Parkoló – nyaraláskor ideális!

Nem okoz gondot 3-5 perc séta a csomagokkal? Ha az elérhető árak és a biztonság egyaránt fontosak az Ön számára, akkor a kedvező napidíjakat kínáló Holiday Plus Parkoló lehet a jó választás a Budapest Airport közelében. Hosszú hétvégére, vagy néhány napra utazva garantáltan kedvező díjakra számíthat a lehetőség kínálta előnyöket kihasználva.

 

Holiday Parkoló

A családdal utazók, a kedvező árakat favorizálók körében a legkedveltebbnek bizonyul az 1153 férőhelyet kínáló Holiday Parkoló. Akár hosszabb utazás alkalmával is ajánlott, hiszen korrekt árai – a többi reptéri parkolózónához hasonlóan – kamerával, rendszám-felismeréssel és biztosítással védett területként szolgálják az utasok érdekeit.