Pénteken délután került sor a Kisteleki Általános Iskola farsangi mulatságára. A kora délutáni órákban az alsó tagozatosok, míg később a felső tagozatosok léptek a művelődési ház színpadjára. Az alsósok programja egy meglepetés bemutatóval, az 5. osztályosok angolosainak angol nyelven előadott műsorszámával kezdődött, majd sorban léptek föl az alsós osztályok.

A kisebbek egyéni jelmezekben érkeztek, míg a már nagyobb iskolások csoportos, főként zenés és táncos produkciókat adtak elő. Ezek között szerepeltek törpék, minyonok a GRU-ból, színpadra lépett, vagyis inkább úszott a Magyar Szinkronúszó Válogatott, volt country-tánc, az órán unatkozó negyedikesek pedig tökéletesen előadott pohárprodukciójukkal szórakoztatták a nagyérdemű közönséget.

A felső tagozatosok műsoraiban a táncok voltak a meghatározók, s ezek között kőkorszaki jelenet, a Tenkes kapitányának története, ókori küzdelmek, egyiptomi tánc és matróztánc éppúgy szerepelt, mint ahogyan Amerika felfedezésének története is, vagy éppen a legmodernebb diszkótánc.

A színpadi produkciók után a tanulók szendvicsekkel, süteményekkel és üdítőkkel frissíthették fel magukat, majd az iskola aulájában az alsósok 17 óráig, a felsősök pedig 20 óráig űzhették a telet a Kisteleki Általános Iskola farsangi mulatságán.

A farsangról készült videófelvételeket a www.kistelekjaras.hu oldalon láthatják!

Forrás:kistelekjaras.hu