Több száz törzsutas, írországi fuvarok, folyamatos, huszonnégy órás szolgálat – ez a mérlege a Főnix taxi eddigi négy évének. A taxisok a legtöbb idejüket az utakon töltik, mégis mindig körültekintően közlekednek, igyekeznek fittek maradni, ugyanis a saját és az utasok biztonsága múlik rajta. Ennek érdekében mindannyian sportolnak, ahogy az idejük engedi – mondta el a műsorban Lázár Gábor, aki azt is hozzátette: bizony a KRESZ-el és a módosításokkal is mindig naprakésznek kell lenniük.

A Főnix taxi nem csak utasokat, csomagokat is szállít, és nem csak a városban, városon kívül vidéki és akár külföldi fuvarokat is vállal.

– Néhány éve volt egy nyári időszak, amikor sok repülőgépet nem indítottak el, több járatot töröltek, akkor rendszeresen mentünk például Írországba. Ezek csak odatartó fuvarok voltak, szemben sok belföldi, de vidéki fuvarral, amikor megesik, hogy meg is kell várnunk az utast, amíg elintézi a teendőjét – mesélte Lázár Gábor.

A műsorba a Főnix taxi egyik törzsutasa is betelefonált. A hölgy elmondta, hogy évek óta velük utazik, és maximálisan elégedett, mindig pontosak és udvariasak a taxisok.

A Főnix taxi munkatársától azt is megtudtuk, hogy a szolgáltatásaik közé tartozik a Sofőr Szolgálat, ami azt jelenti, hogy akár csupán mint sofőrt is megbízhatják őket, vagyis ha haza kell a páciens saját autójával szállítani őt és a családot, az is megoldható.

A Főnix taxi munkatársait a nap 24 órájában elérhetik a 06-80- 620-444-es és a 06-80-625-625-ös telefonszámon!

 

Molnár Gitta