A rendkívüli időjárás megnehezíti a kézbesítést, illetve a hó és az olvadás miatt rongálódhatnak is a küldemények, mondta Antal István, a Polgármesteri Hivatal Adócsoportjának vezetője, aki hozzátette, hogy aki nem kapja meg a levelet, az forduljon a polgármesteri hivatal adócsoportjához.

A korábbi évekhez hasonlóan, ebben az évben is Batidán, Erzsébeten, Szikáncson és Kútvölgyön is kihelyezett pénztárt hoznak létre, így az ott élőknek nem kell a hivatalba befáradni. Ezek a kihelyezett pénztárak előreláthatóan március elején nyitnak majd, de a pontos időpontról értesítik majd az adózókat.

Antal István felhívja a figyelmet arra, hogy a befizetést a hivatal házi pénztárában is lehet teljesíteni, de akinek van lehetősége, inkább az átutalást válassza. Így elkerülheti a sorban állást. Aki személyesen fizet, az számoljon arra, hogy néhány percet biztosan várakoznia kell. Továbbá nem csak a délelőtti, hanem a délutáni órákban is rendelkezésre áll a pénztár, ahol négy ablak biztosan működni fog, de ha szükséges, akkor nyitni fognak plusz ablakokat.

Március 5 és19 között megváltozott nyitva tartással várják az ügyfeleket, hétköznapokon reggel 8-tól este 8-ig lehet a befizetéseket intézni.

 

Kovács Péter