Benkő Zsolt reagálva jobbikos képviselőtársa, Nagy-György Anna sajtótájékoztatóján elmondottakra közölte: maga a képviselő is elismerte, hogy a közgyűlést megelőzően találkozott a kishomokiakkal, akiknek elmondta a közgyűlésen is ismertetett álláspontját a településrész csatornázásáról.

Benkő Zsolt hozzátette: számos fórumot tartottak a kishomoki csatorna beruházásról, azonban a jobbikos képviselő azok egyikén sem jelent meg, nem ott fejtette ki álláspontját. Benkő Zsolt hozzátette: egy képviselőnek tisztában kell lennie szavainak súlyával, és tudnia kell, mit jelent, ha nem támogat egy együttműködést. A választók érdekében a hosszú távú fejlődést hozó célok mentén kell politizálni, nem feljelentgetni, amely – mint azt a vásárhelyiek jól tudják – semmi jóra nem vezet.

Cseri Tamás képviselő hozzátette: jobbik képviselője által kifogásolt alkalmakon nem személyében támadták Nagy-György Annát, hanem a véleményével ellentétes álláspontjuknak adtak hangot. Rossz hagyományt igyekszik folytatni a Jobbik, ha a politikai paletta két széle összefogva nem a város céljaiért tesznek, hanem vagdalkoznak, pereskediknek, ellenségességet szítanak, és az országos politikában megtalálható ellentéteket igyekeznek a városba hozni.

Arnay

Megosztom! |