Az a legdrágább őrzésvédelem, ha egy ember jelen van a területen, ennek munkabérköltsége és vonzatai vannak, melyet sok vállalkozó nem engedhet meg magának mondta a vendégünk. Hozzátette: megoldást jelenthet ha a területen kültéri riasztórendszert építenek ki, amely a kerítések és az épületek belső riasztórendszerrel történő levédésére összpontosul. A rendszert célszerű úgy kell megtervezni, hogy az egész telephely láthatósága megoldott legyen.

Amint riasztás érkezik, a monitoron keresztül azonnal a területre tekintenek. Ha behatolás történik, beavatkoznak, és indokolt esetben az illetékes szerveket is értesítik. A felügyeleti díj lényegesen kevesebb, mint egy élőerős őrzésvédelemnél hangsúlyozta Nagy Sándor. Az ügyvezető a rendszert minden olyan területnek a védelmére ajánlotta, ahol egy adott munkaidő végeztével bezárják a telephelyet.

A HÓDBIZALOM KFT. riasztórendszerek telepítésével, illetve kamerás videómegfigyelő rendszerek telepítésével is foglalkozik. A cég irodája Hódmezővásárhelyen a Rárósi út 16. szám alatt található. 24 órán keresztül bármikor elérhetőek az ügyfelek részére. Ha kérdése lenne hívja a 0662/222-383-as telefonszámot.